Hem Om Langnas Juridik Vardagsjuridik Skadestånd Arvode Nyheter
 

Historien om Langnas Juridik

Juristfirman Langnas grundades 1984 i Stockholm. I samband med expansion och förtydligande av profil, skedde år 2007 ett namnbyte från Juristfirman Langnas till Langnas Juridik AB.

 

Juridik för privatpersoner
Langnas Juridik hjälper dig som privatperson eller pensionär med allt som rör vardagsjuridik. Vare sig du har små eller stora problem är du välkommen att kontakta oss. Vi kan förebygga problem, klargöra juridiska frågor och hjälpa dig vid tvist. Vårt mål är att tillgodose dina behov och rättigheter för att ge dig en tryggare vardag.

Juridik för företag
Att driva företag innebär ständiga beslut och affärsuppgörelser. Langnas Juridik hjälper dig med alla juridiska frågeställningar knutna till affärsverksamheten. Behöver du tydliggöra det finstilta i dina avtal och göra dem mer lönsamma, eller har du kanske hamnat i en tvist? Kontakta oss så berättar vi vad vi kan hjälpa dig med. Det är oftast mer än du anar.

Kompetens, erfarenhet och engagemang
Hos Langnas Juridik möter du skickliga jurister med lång erfarenhet, bred kompetens och ett personligt engagemang. För att bistå vid större och långvarigare lösningar, äger vi förutom juridisk expertis även finansiell och kurativ kompetens.
 
Jurist stockholm, juridiska frågor Läs mer om Vardagsjuridik
Affärsjuridik, försäkringsfrågor, juridiska frågor skadestånd Läs mer om Affärsjuridik

 

            Copyright & Disclaimert   Sitemap     Cookies